Over ons

Kiekeboe!

Ik wil me aan jullie voorstellen. Ik ben moeder van twee mooie lieve kinderen. We hebben een 14-jarige dochter en een zoon van 4 jaar oud. Onze dochter is 3 maanden te vroeg geboren en is altijd ons kleine meisje gebleven. Omdat haar geboorte erg ingewikkeld was, was er nooit een tweede! Al onze aandacht ging volledig naar haar. Toen ze ouder werd, kon je niets zien van haar vroeggeboorte. Net als alle andere kinderen was ze gelukkig en gezond.

Opeens kwamen die gevoelens voor een baby erbij. Natuurlijk was onze dochter ook klaar om een grote zus te worden. Helaas duurde dat proces 5 jaar. Dat betekent constant met de gedachten om zwanger te proberen te raken in mijn hoofd voor 5 jaar, waardoor ik me volledig onderdompel in alles wat te maken had met baby's.

Na die 5 jaar werd onze zoon geboren en was ons gezin eindelijk compleet. In die periode zag ik veel baby- en peuterdingen voor bij komen - en zo ontstond bubbeloo eigenlijk.

Ik bedacht spullen voor baby, moeder en peuters om het makkelijker, goedkoper en mooier te maken.

Het team van Bubbeloo werkt dus elke dag aan het ontwerpen van geavanceerde duurzame producten waar jij en je baby dol op zullen zijn. Bij Bubbeloo vind je een ruim assortiment dinersets, slaaptextiel, bijtringen en nog veel meer leuke accessoires voor je kleintje!

 

BUBBELOO 

Handelsweg 1 |  6114 BR Susteren

The Netherlands 

 +31851308479 

   info@ bubbeloo.nl  

                             KVK : 81125097  BTW: NL003534408B96