Verzending & levertijd

                     

 

 

 

Wat zijn jullie verzendkosten binnen Nederland en Belgie en Duitsland?

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren, binnen 1 tot 2 werkdagen nadat de bestelling bij ons is binnengekomen. 

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:


€ 6.95 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL, DPD of Post NL. Over het algemeen zal de aflevering de dag na het ontvangen van de T&T code in uw email, tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Bezorgen jullie ook buiten Nederland, België en Duitsland?

Ja hoor, dat doen wij ook. Informeer bij ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en verzendkosten.

 

Location

Estimated Shipping Time*

United States

8-14 Business days

Canada, Europe

8-15 Business days

Australia, New Zealand

8-15 Business days

Central & South America

10-20 Business days

Asia

8-15 Business days

Wat is de leveringstermijn?

Wij verzenden op alle werkdagen. Voor de producten die wij op voorraad hebben geldt: voor 16:00 uur besteld en betaald is dezelfde dag verzonden. 

Wij verzenden met PostNL , DPD en in sommige gevallen met DHL, zij bezorgen je pakket doorgaans de volgende dag (indien besteld voor 15:00 uur). DHL , DPD en PostNL bezorgen van maandag t/m zaterdag.

Je ontvangt een verzendbevestiging zodra je bestelling is verzonden.In deze e-mail vind je ook de track&trace-code waarmee je eenvoudig je pakket kunt volgen. Mocht je deze niet ontvangen, check dan even je ‘ongewenste mail’.